Home  • Over Motiv  • Training  • Coaching  • Contact  
   

   
 

Coaching

 
 

 

Innerlijke kracht; het geheim van je eigen verandering.

Bij 'Coaching on the Job' loopt de coach in je eigen werksituatie mee. Daarna ga je samen met je coach een aantal praktijksituaties analyseren. Je leert op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken. Op welke punten kun je jezelf meer ontwikkelen? Waar ben je in staat om meer te scheppen en te creëren? Ook krijg je meer zicht op welke momenten je jezelf vastzet of blokkeert. Door je hier bewust van te worden krijg je beter inzicht in je handelen. Het helpt je authentieker en krachtiger in je werk te staan.

Coaching is heel persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat je je prettig voelt bij degene die je coacht. We besteden er aandacht aan om een veilige, plezierige en open sfeer te creëren. Elk coachingsgesprek blijft vertrouwelijk.

Een groot voordeel van 'Coaching on the Job' is dat wij naar je toekomen en jij je werkzaamheden veelal kunt blijven uitoefenen, zonder dat er vervanging nodig is. Het is een unieke manier om te reflecteren. Je leert los te laten wat niet (meer) voor je werkt. Je krijgt meer energie, raakt zelfverzekerder en daardoor meer gemotiveerd om nieuwe stappen te maken en te bereiken wat je zo graag wil bereiken.

Je krijgt van ons een kosteloos intakegesprek. In dit gesprek maak je kennis met je coach en onderzoek en formuleer je je eigen coachvraag. Na dit gesprek kun je besluiten of je wel of niet door wenst te gaan met het traject.

 
 
 
  © Motiv 2004-2013 - Alle rechten voorbehouden | contact | disclaimer