Home  • Over Motiv  • Training  • Coaching  • Contact  
   

   
 

Consultants

 

 

                                      Vorige

 

Kan jij uitstekende klantenrelaties tot stand brengen en behouden?

Ben jij een expert in je vakgebied? Bied jij een objectieve en onafhankelijke kijk op een situatie? Waarschijnlijk zal je op deze vragen openhartig 'ja' antwoorden! Ondanks dat kan het een flinke worsteling zijn om voldoende klanten te werven en te behouden. Hierdoor kan je omzet achterblijven. Voor veel consultants is dit een herkenbaar probleem. Weet jij hoe je dit gaat oplossen? En misschien nog wel belangrijker; Hoe doe jij dat vanuit je werkelijke kwaliteiten?

Overtuigende performance
Wij ontwikkelen inspirerende dagen waarin je leert hoe je kansen kunt benutten op het gebied van klantenrelaties. De nadruk zal liggen op je uitstraling en je manier van communiceren. Je krijgt de mogelijkheid eigen praktijksituaties in te brengen en te onderzoeken hoe jij je uitdrukt in woord, gedrag en uiterlijk. Kortom alle aandacht gaat uit naar jouw performance en wat voor reacties dat oproept bij anderen. Het levert vaak heel verfrissende inzichten op. Ook leer je wat je wel of vooral niet moet doen en hoe je bepaalde zaken het beste kunt aanpakken.

Is de training geschikt voor jou?
Ben jij als consultant werkzaam in de financiële, management, technische of juridische consultancy en worstel jij met de vraag hoe je effectiever kan overkomen in je verbale en non-verbale communicatie? Wil jij je werkelijke kwaliteiten beter zichtbaar kunnen maken? En werk je vanuit passie en wil je jouw adviezen geaccepteerd krijgen bij klanten en succesvolle resultaten neerzetten? Dan is deze training iets voor jou want jijzelf bent de beslissende factor.

Vruchtbare relaties
Als je openstaat voor verandering zul je merken dat je meer van jezelf durft te laten zien dan je tot nu toe gedaan hebt. Door werkelijke interesse en empathie schep je basisvertrouwen bij je klant. Het zorgt ervoor dat je relatie met de klant zich verder ontwikkelt en deuren opent die misschien anders gesloten blijven. Je positioneert je zelfbewust en bevlogen. Daarbij heb je een empathische houding. Het is de kern van de meest succesvolle relaties. Dit komt je eigen positie en profilering als consultant ten goede.


                        

 
 
  © Motiv 2004-2013 - Alle rechten voorbehouden | contact | disclaimer