Home  • Over Motiv  • Training  • Coaching  • Contact  
   

   
 

Gastvrijheid

 

 

                                      Vorige

 

Gastvrij gedrag roept positieve reacties op.

Als zorgverlener heb je het vermogen om een verschil te maken. Want jij weet als geen ander dat een cliënt niet alleen haar ziekte is. Echt contact maken, luisteren naar wat nodig is en aandacht voor het individu, staat bij jou voorop en dat uit zich in je houding en handelen.

Menslievende zorg
In deze ervaringsgerichte training word je je bewust van jouw wijze van zorg en geef je je persoonlijke ontwikkeling hierin verder vorm. Wil jij ruimer inzicht in wat de patiënt wil en hoe je je aanbod daarop kan richten? Hoe zichtbaar en gemakkelijk benaderbaar ben jij en klopt dat met jouw uitstraling en eigen gedachten?
Hoe kan je ondanks de drukte in je werk, toch verbinding houden met jezelf en blijf je duidelijk communiceren? Je onderzoekt welke kwaliteiten en vervormingen je hebt. Het is belangrijk contact te houden met jezelf en stil te staan bij je eigen onzekerheden. Alleen dan kun je jezelf bekwamen en net dat beetje extra bieden in het contact met de cliënt.

In deze training leer je helder waar te nemen en met je hoofd en hart te luisteren. Daardoor raak je gemotiveerder en ben je meer betrokken bij je werk. Je geeft menslievende zorg voor cliënten en hun familie. Door jouw hartelijkheid en interesse voelen cliënten zich welkom en serieus genomen. Met je gastvrije gedrag bevorder je het genezingsproces en ontvang je meer waardering. Het geeft je meer voldoening, vertrouwen en plezier in je werk.

         
                                   

 
 
  © Motiv 2004-2013 - Alle rechten voorbehouden | contact | disclaimer