Home  • Over Motiv  • Training  • Coaching  • Contact  
   

   
 

Over Motiv

 

 

                                      Profiel

 

Als je datgene doet wat de massa doet, zal je nooit ontdekken hoe talentvol en uniek jij als mens bent.

Aanpak
Dit is de reden dat al onze in-company trainingen een persoonsgerichte aanpak hebben. Zeg maar gerust betrokken maatwerk. Wat we hebben omschreven bij onze trainingen is slechts een indicatie. Hoe een programma er uitziet hangt nauw samen met de verandering die aansluit bij uw wensen, waarden en doelen. Wij zullen samen met u, in een open gesprek, kijken wat voor specifieke wensen en opleidingsvraagstukken u heeft. We luisteren naar wat u nodig heeft. Daarbij kijken wij ook naar de omgeving waar de vraagstukken spelen en in het bijzonder naar de cultuur van die omgeving. In overleg met u bepalen we de inhoud, duur, trainingsvorm, locatie en doelgroep.

Werkwijze
Al onze programma's zijn gericht op het bewust worden van jezelf, kennis en ervaring. Je kijkt waar je nu staat en waar je heen wilt. Hoe je jezelf ziet en hoe anderen je zien. Daarbij komen zowel fysieke, emotionele, mentale en sprirituele aspecten aan bod. Praktijksituaties en het zelf doen staan in onze trainingen centraal. Het kan zijn dat we gebruik maken van een acteur en op sommige momenten zetten we een camera in. Op deze manier kun je heel concreet oefenen.

Je wordt geïnspireerd, in beweging gebracht en gestimuleerd in je eigenheid. Je gaat zelf nadenken over de keuzes die je maakt, waarom je die maakt en wat de effecten daarvan zijn. Vanuit eigen kracht ga je ontwikkelen en groeien, rekening houdend met de (werk)omgeving.

Bij Motiv geloven we erin dat de kracht om te veranderen bij jou ligt. Daarom vragen we betrokkenheid, diepgang en eigen verantwoordelijkheid van degene die een training of coachtraject bij ons volgt. Als je hiervoor openstaat is het succes groot.

Professionalisering
Wij houden van groei en daarom blijven we onszelf ook steeds ontwikkelen. Door de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen we een helder licht laten schijnen op onze diensten. Zo zijn we bijvoorbeeld opnieuw gaan nadenken over onze werkvormen. Wat zijn onze kwaliteiten en hoe kunnen we die nog beter inzetten? Dit proces houdt ons wakker, enthousiast en geïnspireerd. Zo blijven we werken aan onze professionalisering.

 
 
 
  © Motiv 2004-2013 - Alle rechten voorbehouden | contact | disclaimer