Home  • Over Motiv  • Training  • Coaching  • Contact  
   

   
 

Henriëtte

 

 

                                      

 

De verandering
Henriëtte Keesom is haar loopbaan begonnen binnen de wereld van de advocatuur. Daar heeft ze 12 jaar gewerkt in leidinggevende functies. Ze heeft veel geleerd en met plezier gewerkt in die tijd. Toch bleef er een onvervuld verlangen aanwezig. Door verschillende gebeurtenissen in haar leven ontdekte ze geleidelijk haar 'kernkracht' en wat ze wilde gaan doen. Het is net als de liefde die ruimte en tijd nodig heeft om te kunnen stromen. Zo ontstond in 2004 Motiv. Vanuit haar hart begeleidt ze mensen in hun ontwikkeling, verandering en groei.

Stijl
In haar communicatie is Henriëtte warm en helder. Door haar openhartigheid durf je je uit te spreken en dat schept ruimte en inzicht. Ze moedigt je aan je hart en ogen open te zetten en geeft je waar nodig heldere feedback. Op een integere manier versterkt ze je vermogen om zelf antwoorden te vinden. Wat hierbij opvalt is haar meer dan gemiddelde talent om mensen te helpen bewustzijnsontwikkelingen door te maken.

Persoonlijke professionalisering
Ze werkt voortdurend aan haar professionaliteit door het volgen van diverse opleidingen gericht op de menselijke ontwikkeling.
Binnen de NVO2 neemt ze actief deel aan de werkgroep zingeving. Ook houdt ze zich zowel binnen als buiten haar beroepsvereniging bezig met het ontwikkelen, verbeteren en innoveren van duurzame programma's.

Henriëtte is lid van de NVO2 (Nederlandse Vereniging van HRD-Professionals in Ontwikkelen en Opleiden) en het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).

 
 
 
  © Motiv 2004-2013 - Alle rechten voorbehouden | contact | disclaimer